Home > Jobs > Partner zorgbeleid - regio Gent
Partner zorgbeleid - regio Gent
Partner zorgbeleid - regio Gent
Partner zorgbeleid - regio Gent
 • Contract:
  Bepaalde duur
 • Tijdregeling:
  Deeltijds
 • Arbeidsritme:
  32u/week
 • Vervoersmiddel:
  Wagen
 • Diploma:
  Bachelor of Master in de Welzijnssector
 • Talenkennis:
  Nederlands

Solliciteer t.e.m. 17/02/2019

Wat houdt de job in?

Familiehulp werkt aan een versterkte en vernieuwde regiowerking volgens de principes van innovatieve arbeidsorganisatie. Wij willen met de verbetering van onze werking ons nog meer dan vroeger organiseren rond de cliënt.

Als partner zorgbeleid bied je, samen met collega's, vanuit zorginhoud ondersteuning bij het behalen van de doelstellingen van de lokale operationele teams en zorgregio's. 

Concreet bied je :

 • advies en coaching zowel individueel als via referentiewerking (supervisie en vorming in groep);
 • ondersteuning bij  zorg gerelateerde projecten en opdrachten;
 • jouw ervaring en diepgaande kennis bij de ontwikkeling, het beheer en de verspreiding van kennis inzake zorgbeleid binnen bepaalde domeinen. Voor deze vacature is gerichte ervaring en/of interesse binnen de domeinen cliëntgerichte ergonomie, verzorging en ziektebeelden en kraamzorg een pluspunt.

 

Wie zoeken we?

Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma in de welzijnssector en hebt enige ervaring opgebouwd met of in de eerstelijns welzijnssector.

Je bent gepassioneerd door zorg, enthousiast en een echte teamspeler. Je bent communicatief vaardig, sterk in advies en coaching en kan communiceren in de taal van het doelpubliek. Zorg met aandacht staat bij jou hoog aangeschreven en je bent zeer cliëntgericht. Je staat open voor nieuwe uitdagingen en wil investeren in een groeipad. Je aardt goed in een complexe context qua opdrachten, doelgroepen en zorgsituaties en bent zeer flexibel zowel naar inhoud als werkcontext.

Jouw standplaats is het kantoor van Familiehulp ondersteuningspunt Gent, je bent bereid je regelmatig te verplaatsen over de verschillende regio's (Aalst - Gent - Oudenaarde - Sint-Niklaas en de hoofdzetel in Brussel) en beschikt over een eigen wagen.

Wat bieden wij?

Wij bieden een deeltijds contract (32u) van bepaalde duur tot 31 december 2019.

Wij selecteren op basis van competenties, ongeacht leeftijd, origine, geslacht ...

Je komt terecht in één van de grootste en meest dynamische social profit organisaties van het land.  De verloning is volgens barema, inclusief interessante extralegale voordelen.

Familiehulp faciliteert telewerken (thuis en/of satellietkantoren) en komt hierbij tegemoet aan de behoefte inzake flexwerken, combinatie gezin en arbeid en duurzame mobiliteit.

Heb je belangstelling en herken jezelf in deze vacature, vul dan zo vlug mogelijk het online sollicitatieformulier in. Misschien word jij onze nieuwe collega!

 

Bijkomende informatie

Uiteraard ben je omnium verzekerd en geniet je van een kilometervergoeding voor al jouw verplaatsingen in opdracht met je wagen.

Organisatie
Familiehulp vzw
Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliënt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving. > Bezoek website
Contactpersoon
Ann Cauberghe partner medewerkersbeleid 0473/52.30.54

Selectieprocedure

Stap 1: Solliciteren

Interesse in een vacature? Super. Klik op de knop “solliciteer hier” bij de vacature en vul het online sollicitatieformulier in. Vergeet zeker niet om uw CV, motivatiebrief, diploma en.of visum toe te voegen.

Stap 3: Interview

U wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek met de HR medewerker en/of uw leidinggevende. Na het gesprek met alle kandidaten, beslissen wij welke kandidaat aangeworven wordt.

Kandidaten die niet geselecteerd zijn worden via e-mail of brief op de hoogte gebracht. Indien u wenst mag u ons altijd contacteren voor feedback.

Stap 2: CV-screening

Na ontvangst van uw sollicitatie, voeren we een eerste screening uit o.b.v. uw CV en andere documenten. Het is een afweging tussen de vereisten van de vacature, de verworven competenties en motivatie die uit uw schrijven blijken.

Stap 4: Aanwerving

Bent u geselecteerd, dan brengen wij u hiervan telefonisch op de hoogte. We maken meteen afspraken rond de vervolgstappen: ondertekening van het contract, rondleiding en kennismaking met collega's.