Home > Jobs > Logistieke medewerker / conciërge-echtpaar - regio Brussel
Logistieke medewerker / conciërge-echtpaar - regio Brussel
Logistieke medewerker / conciërge-... - regio Brussel
Logistieke medewerker / conciërge-echtpaar - regio Brussel
 • Contract:
  Onbepaalde duur
 • Tijdregeling:
  Voltijds
 • Arbeidsritme:
  38u/week

Solliciteer t.e.m. 31/12/2019

Wat houdt de job in?

Wat Familiehulp drijft is een passie voor mensen en een passie voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp. Al 70 jaar zijn wij actief in de thuiszorg in Vlaanderen en Brussel, meer dan ooit zijn we ingebed in de samenleving en spelen wij in op nieuwe noden en verwachtingen van een veranderende maatschappelijke context.

Voor onze hoofdzetel in Brussel, Koningsstraat 294 zijn wij op zoek naar een conciërge-echtpaar. Je bent als koppel verantwoordelijk voor het algemeen onderhoud van het gebouw en jullie  zorgen ervoor  dat, op het einde van de dag, alle lichten en deuren gesloten zijn. Kortom dat alles in orde is.

Deze opdracht wordt met voorkeur gecombineerd met de functie van logistiek medewerker (38u). Dit betekent ondermeer het klaarzetten en opruimen van vergaderzalen.

Wie zoeken we?
 • Een koppel dat bereid is om in te wonen in de aanwezige conciërgewoning en waarvan 1 van beide met voorkeur de functie van logistiek medewerker wil opnemen.
 • Jullie staan voor discretie en betrouwbaarheid maar zijn ook alert voor abnormale toestanden.
 • Uiteraard zijn jullie hulp- en contactvaardig en kunnen  jullie zich aanpassen aan veranderende omstandigheden.
 • Beiden moeten jullie een bewijs van goed gedrag en zeden kunnen voorleggen.
Wat bieden wij?
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur (38u) met een aantrekkelijk salaris en een interessante verlofregeling.
 • Een verblijf in de conciërgewoning (appartement met 2 slaapkamers). Het ter beschikking stellen van de woonst maakt een voordeel in natura uit voor de werknemer.
 • Een afwisselende job, met veel menselijk contact en heel wat eigen verantwoordelijkheden.
Regio
Bijkomende informatie

Wij voorzien een infosessie in de loop van de maand januari 2020 zodat jullie een goed zicht krijgen op de opdrachten die van jullie verwacht worden. Tijdens deze infosessie krijgen jullie ook een rondleiding in het gebouw en de conciërgewoning.

Heb je een passie voor mensen en zin om in een warme omgeving terecht te komen, vul dan zo vlug mogelijk het online sollicitatieformulier in. Wij kijken er alvast naar uit om jullie te ontmoeten!

Organisatie
Familiehulp vzw

Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliënt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving.

> Bezoek website
Contactpersoon
Ann Cauberghe partner medewerkersbeleid 0473/52.30.54