Home > Jobs > HR-Officer/Recruiter - regio Mechelen-Antwerpen-Turnhout-Herentals
HR-Officer/Recruiter - regio Mechelen-Antwerpen-Turnhout-Herentals
HR-Officer/Recruiter - regio Mechelen-Antwerpen-Turnhout-Herentals
HR-Officer/Recruiter - regio Mechelen-Antwerpen-Turnhout-Herentals
 • Contract:
  Onbepaalde duur
 • Tijdregeling:
  Voltijds
 • Arbeidsritme:
  36u/week
 • Vervoersmiddel:
  Wagen
 • Diploma:
  Bachelor / Master
 • Talenkennis:
  Nederlands

Solliciteer t.e.m. 30/06/2019

Wat houdt de job in?

Familiehulp werkt aan een versterkte en vernieuwde regiowerking volgens de principes van innovatieve arbeidsorganisatie. Wij willen met de verbetering van onze werking ons nog meer dan vroeger organiseren rond de cliënt.

Als HR-Officer/Recruiter ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van je naaste collega's van de regio's Mechelen - Antwerpen - Herentals en Turnhout bij volgende opdrachten :

 • de werving en selectie van basismedewerkers voor de zorg, voor de dienstencheques en de kinderdagverblijven;
 • de introductie en verwelkoming aan onze nieuwe medewerkers;
 • vormingsbehoeften detecteren en behandelen, vormingsplannen uitvoeren;
 • het geven van sociaal- juridisch advies aan de operationele lijn;
 • mee participeren aan de beleidsvoorbereiding;
 • het uitbouwen van contacten en relaties in functie van netwerking (scholen, VDAB, ...).
Wie zoeken we?

Je bent in het bezit van een bachelor sociaal werk of een master (zie www.familiehulp.be/diploma). Ervaring binnen HR en/of werving en selectie is uiteraard een voordeel maar starters zij  ook zeer welkom.

Je bent gepassioneerd door HR, enthousiast en een echte teamspeler. Je bent communicatief vaardig, sterk in advies en kan communiceren in de taal van het doelpubliek. Je aardt goed in een complexe context qua opdrachten en je bent bijgevolg zeer flexibel en kan het werk zeer vlot plannen en organiseren.

Je bent een goede netwerker die vlot weet te communiceren met professionals en de diensten van de organisatie weet mee te promoten.

Jouw standplaats is het kantoor van Familiehulp ondersteuningspunt Mechelen maar je bent bereid je regelmatig te verplaatsen over de verschillende Familiehulp-locaties binnen de provincie Antwerpen. Een eigen wagen is bijgevolg een meerwaarde.

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een voltijds contract van onbepaalde duur binnen een standvastige organisatie.

Familiehulp faciliteert telewerken (thuis en/of satellietkantoren) en komt hierbij tegemoet aan de behoefte inzake flexwerken, combinatie gezin en arbeid en duurzame mobiliteit.

Je komt terecht in één van de grootste en meest dynamische social profit organisaties van het land.  De verloning is volgens barema, inclusief interessante extralegale voordelen en een aantrekkelijk pakket verlofdagen.

Wij selecteren op basis van competenties, ongeacht leeftijd, origine, geslacht ...

Heb je een passie voor recruitment en zin om in een warme omgeving terecht te komen vul dan zo vlug mogelijk het online sollicitatieformulier in. Misschien word jij onze nieuwe collega!

 

 

Regio
Bijkomende informatie

 

 

Organisatie
Familiehulp vzw
Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliƫnt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving. > Bezoek website
Contactpersoon
Ann Cauberghe partner medewerkersbeleid 0473/52.30.54