Home > Jobs > Stafmedewerker Expertisecentrum Kraamzorg - regio Brussel
Stafmedewerker Expertisecentrum Kraamzorg - regio Brussel
Stafmedewerker Expertisecentrum Kra... - regio Brussel
Stafmedewerker Expertisecentrum Kraamzorg - regio Brussel
 • Contract:
  Vervangingscontract
 • Tijdregeling:
  Deeltijds
 • Arbeidsritme:
  19u/week
 • Diploma:
  Bachelor in een sociale of pedagogische richting
 • Talenkennis:
  Nederlands (mondeling en schriftelijk) en Frans (mondeling)

Solliciteer t.e.m. 16/06/2019

Wat houdt de job in?

Als stafmedewerker van het Expertisecentrum Kraamzorg ‘Volle maan’ in Brussel zet je samen met jouw collega, je schouders onder de uitbouw van de dienstverlening aan ouders en professionelen in de perinatale periode.

Je staat in voor het verstrekken van informatie en documentatie (telefonisch en schriftelijk). Je werkt mee aan de uitbouw van netwerken en samenwerkingen o.a. door jouw deelname aan overleg met Huizen van het Kind/Ket in Brussel.

Je brengt een kwaliteitsvol vormingsaanbod in het bereik van de Huizen van het Kind en van professionals actief in de pre- en perinatale periode en je bouwt de ontlening van vormingsmaterialen verder uit.

Je helpt vormingen en netwerkmomenten voor ouders en professionelen organiseren en biedt hiertoe de nodige logistieke ondersteuning. Indien je over de nodige interesses/competenties beschikt, kan het geven van vormingen tevens occasioneel tot jouw takenpakket behoren. Je neemt ook organisatiegebonden en administratieve taken op, zoals registraties, opmaak van uitnodigingen, rapporteringen en verslagen, en documentenbeheer.

Je houdt de website actueel en zorgt voor onze actieve aanwezigheid op sociale media.

Je werkingsgebied is Brussel en het kantoor is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Een wagen is met andere woorden geen must. Je bent bereid je voor overleg e.d. te verplaatsen met het openbaar vervoer.

 

Wie zoeken we?

 Je beschikt minimum over een bachelordiploma in een sociale of pedagogische richting. Je hebt affiniteit met perinatale zorg. Een diploma vroedkunde, ervaring binnen het perinataal werkveld, en kennis van welzijns- en gezondheidsorganisaties in Brussel zijn een pluspunt. Je bent een doener en organisatorisch sterk. Je bent gericht op samenwerken. Je bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk. Je kan externen mondeling in het Frans te woord staan. Kennis van andere talen is een pluspunt. Je bent computervaardig en kan vlot werken met Microsoft Office en sociale media. Je bent flexibel in werkuren indien vorming of overleg dit vereist.

 

Wat bieden wij?

Waardering halen uit je werk is belangrijk voor ons, daarom bieden wij jou :

 • een deeltijds contract van 19u/week ter vervanging van een zieke collega; (te presteren in overleg)
 •  een uitdagende functie in een succesvolle en steeds groeiende organisatie;
 • een respectvolle en warme werkomgeving;
 • een grondige interne opleiding en coaching;
 • extralegale verlof- en feestdagen;
 • maaltijdcheques en een groepsverzekering;
 • vergoedingen voor verplaatsingen in opdracht.

 

 

Bijkomende informatie

Familiehulp faciliteert telewerken (thuis en/of satellietkantoren) en komt hierbij tegemoet aan de behoefte inzake flexwerken, combinatie gezin en arbeid en duurzame mobiliteit.

 

Organisatie
Familiehulp vzw
Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliƫnt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving. > Bezoek website
Contactpersoon
Ann Cauberghe partner medewerkersbeleid 0473/52.30.54