Home > Jobs > Marketeer in de zorg - regio Brussel
Marketeer in de zorg - regio Brussel
Marketeer in de zorg - regio Brussel
Marketeer in de zorg - regio Brussel
 • Contract:
  Onbepaalde duur
 • Tijdregeling:
  Voltijds
 • Arbeidsritme:
  36u/week
 • Diploma:
  Master marketing
 • Talenkennis:
  Nederlands
Wat houdt de job in?

Als marketeer in de zorg geef je mee richting aan het productmarketingbeleid van Familiehulp en de uitvoering ervan. Je brengt klantbehoeften, marktontwikkelingen en trends zorgvuldig in kaart. Op basis van deze inzichten ondersteun je de organisatie met creatieve adviezen voor productmarketingvraagstukken en in het opzetten van gerichte productmarketingacties. Vanuit jouw marketingexpertise lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de nieuwe CRM-tool.  

 Je maakt deel uit van het team productbeheer zorgbeleid. De productbeheerders staan in voor de ontwikkeling en het beheer van het dienstenportfolio van Familiehulp.

 Je werkt nauw samen met het team marketing en communicatie.

Concreet:

 • Je meet en analyseert marktontwikkelingen, klantbehoeften en trends

 • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van een CRM-tool

 • Je ondersteunt de organisatie met creatieve adviezen voor productmarketingvraagstukken

 • Je ondersteunt de organisatie in het opzetten van gerichte productmarketingacties, samen met de collega’s van marketing en communicatie

 • Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe producten/diensten

 • Je bouwt een intern en extern netwerk uit

Wie zoeken we?

Je hebt een masterdiploma of je hebt een gelijkaardige ervaring opgedaan, bij voorkeur in de richting van marketing. Je bent analytisch, creatief, nauwkeurig en resultaatgericht. Je bent communicatief sterk. Je bent een inspirator en teamspeler. Je hebt kennis van markt en klantanalyses en productmarketing. Je hebt affiniteit met de zorgsector en ICT tools zoals CRM.  

 

 

Wat bieden wij?

Wij bieden een voltijds contract onbepaalde duur van 36u met bijkomende verlofdagen.

Je komt terecht in één van de grootste en meest dynamische social-profit organisaties van het land.  De verloning is volgens barema, inclusief interessante extralegale voordelen.

Familiehulp faciliteert telewerken (thuis en/of satellietkantoren) en komt hierbij tegemoet aan de behoefte inzake flexwerken, combinatie gezin/arbeid.

Wij selecteren op basis van competenties, ongeacht leeftijd, origine, geslacht ...

 

Regio
Bijkomende informatie

Heb je belangstelling en herken jezelf in deze vacature, vul dan zo vlug mogelijk het online sollicitatieformulier in. Misschien word jij onze nieuwe collega!

Organisatie
Familiehulp vzw

Onze passie voor mensen drijft ons. Wij hebben bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen en stellen alles in dienst om onze cliënt een optimale levenskwaliteit te bieden in een vertrouwde omgeving.

> Bezoek website
Contactpersoon
Rieneke Berbée Manager zorgbeleid +3222274004