Home > Jobs > MANAGER KINDEROPVANG - regio Vlaanderen en Brussel
MANAGER KINDEROPVANG - regio Vlaanderen en Brussel
MANAGER KINDEROPVANG - regio Vlaanderen en Brussel
MANAGER KINDEROPVANG - regio Vlaanderen en Brussel
  • Contract:
    Onbepaalde duur
  • Tijdregeling:
    Voltijds
  • Arbeidsritme:
    38u/week

Solliciteer t.e.m. 16/06/2019

Wat houdt de job in?

Je bent als manager een sleutelfiguur in de ontwikkeling en implementatie van het beleid voor de kinderopvang van Familiehulp. Je dynamiseert de werking vanuit een inspirerende visie en met een planmatige aanpak. Je coacht medewerkers in hun operationele of ondersteunende verantwoordelijkheden, met aandacht voor de samenwerking in de teams. Je bouwt een netwerk uit en gaat op zoek naar opportuniteiten voor versterking en groei. Je optimaliseert het beheer in samenwerking met collega’s uit ondersteunende diensten. Je werkt mee aan bouwprojecten en ondersteunt het traject naar verdere digitalisering.

Wie zoeken we?

 

Je bent manager, mentor en coach. Dit betekent dat je zowel resultaats- als ontwikkelingsgericht werkt. Samenwerken zit je in het bloed. Een functie met een ruime verantwoordelijkheid op beleidsniveau is voor jou niet nieuw. Je hebt ervaring in het leidinggeven aan medewerkers en teams met een ruime autonomie. Je verplaatst je vlot naar Brussel en in Vlaanderen. Een universitair diploma en ervaring in de sector van de kinderopvang zijn pluspunten

Wat bieden wij?

Een boeiende en gevarieerde job in een dynamische waardengedreven managementcontext, bevlogen collega’s en medewerkers.Een interessant verloningspakket en een professionele ondersteuning. Mogelijkheden van telewerk.

Regio
Organisatie
Familiehulp kinderopvang

De Speelboom is de naam van tien kinderdagverblijven die Familiehulp uitbaat in Oostende, Borgerhout, Herentals, Turnhout, Heist op den Berg, Houthalen-Helchteren, Beringen, Sint Joost en Evere.

Onze kinderdagverblijven staan open voor baby’s en peuters van 0 tot 3 jaar. Binnen de visie van De Speelboom staat de ontwikkeling van de kinderen centraal. Door hen actief te betrekken in de dagelijkse spel- en leervormen leren ze omgaan met andere kinderen en benadrukken we het respect voor verscheidenheid.

Alle kinderdagverblijven zijn erkend door Kind en Gezin. De Speelboom Herentals draagt bovendien het ESF-kwaliteitslabel (Europees Sociaal Fonds).

> Bezoek website
Contactpersoon
Bart Vandamme Directeur medewerkersbeleid 02/2274010