Home > Getuigenissen > Co├Ârdinator Goed Wonen - Robbe
Co├Ârdinator Goed Wonen

Ik was 25 jaar lang zelfstandig aannemer, toen ik getroffen werd door kanker. Dat was een echte eye-opener: ik besefte dat ondernemerschap meer inhield dan hard werken, groeien en geld verdienen. Na een lange ziekteperiode besloot ik een carrièreswitch te maken.

 

Als coördinator bij Goed Wonen heb ik de leiding over ons atelier in Zottegem. Ik stuur mijn team van werkmannen aan. Zij doen woningaanpassingen bij onze klanten en voeren onder andere energie- en isolatiescans uit. Het fijne aan mijn job is de vrijheid om innovatief te denken, producten te ontwikkelen en oplossingen te zoeken. Je moet van alles wat kunnen: technische kennis, maar ook administratie en wetgeving rond subsidies volg ik nauw op. Als leidinggevende is geduld ook een mooie deugd: je moet je medewerkers vertrouwen geven en kansen geven om zich te ontwikkelen.

 

Ik ben blij met mijn overstap van zelfstandig aannemer naar coördinator bij Familiehulp. In deze organisatie staat het menselijke aspect voorop. Je haalt hier voldoening door je klanten te helpen en je eigen medewerkers te laten groeien.

 

Bekijk de vacatures van VZW Goed Wonen hier.

Bekijk alle getuigenissen