Home > Getuigenissen > Huishoudhulp dienstencheques - Eliane (werkt in Brugge)
Huishoudhulp dienstencheques

Een aantal jaren geleden had Eliane zelf hulp van een huishoudhulp van Familiehulp. Deze huishoudhulp maakte veel positieve reclame over werken bij Familiehulp en over de job van huishoudhulp.

 

Toen Eliane in 2013 haar job in de horeca verloor, heeft ze geen seconde getwijfeld: ze zou gaan werken als huishoudhulp. ‘Ik ging naar een jobbeurs en ontmoette er iemand van Familiehulp. Deze persoon was zo sympathiek dat ik zelfs geen andere bedrijven meer bezocht op de jobbeurs’.

 

Kort erna startte Eliane als huishoudhulp dienstencheques bij Familiehulp en ze heeft er nog geen minuut spijt van. ‘Van in het begin was ik al in positieve zin verrast dat ik zelf mag kiezen wanneer ik verlof neem. Ik heb hele mooie uren en hoef niet meer ’s nachts of in het weekend te werken. Daarnaast heb ik superleuke klanten. De job is niet enkel poetsen want je moet kunnen luisteren naar de klanten en hun wensen. Ik voel me ook niet eenzaam in de job. Ik zie mijn collega’s niet veel maar toch voel ik me met hen verbonden.’

 

Het is niet enkel de job die Eliane leuk vindt. Ze is ook supertevreden van Familiehulp als werkgever. ‘Ik heb de steun van een coach, bij vragen of problemen kan ik steeds bij haar terecht. Daarnaast vind ik het fantastisch dat Familiehulp zoveel aandacht besteedt aan preventie en bescherming. Ik krijg handschoenen, schorten, een EHBO-tasje en heel veel informatie over hoe ik mijn werk veilig en ergonomisch kan uitvoeren.’

 

Eliane is zo trots dat ze bij Familiehulp werkt dat ze enkele winters geleden een popje heeft genaaid met bijpassende schort, rugzak en planning. ‘Toen enkele jaren geleden mijn man overleed, veranderde Familiehulp van logo en kleuren. Ik heb toen een nieuw popje gemaakt met de nieuwe schort. Dat was voor mij op dat moment ook een nieuw start’.

Bekijk alle getuigenissen