Home > Getuigenissen > Huishoudhulp zorgverlening - Sandra (werkt in Beveren)
Huishoudhulp zorgverlening

Fier poseert Sandra naast het Familiehulp-logo, dat ze op de achterruit van haar auto heeft gekleefd. “Super, he? Nu is Familiehulp weer wat meer zichtbaar in het straatbeeld.” Het mag duidelijk zijn: Sandra is heel blij dat ze twee jaar geleden bij Familiehulp aan de slag ging. “Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.”

Wat boeit Sandra aan haar job als huishoudhulp zorgverlening? “Het contact met mijn vaste cliënten, de afwisseling in het werk en de grote mate van zelfstandigheid zijn belangrijke elementen. Maar het mooiste vind ik de vaststelling dat je iets betekent voor de mensen. Je helpt hen met zaken die ze zelf niet meer of minder kunnen. En dat waarderen ze. Het geeft een warm gevoel om te weten dat mijn cliënten elke keer uitkijken naar mijn komst.”

Ook over Familiehulp heeft Sandra lovende woorden. “Het is een heel goede werkgever. Ik word tijdig en correct betaald en kan bijscholingen volgen. Het contact met mijn collega’s en leidinggevende is erg goed. Als je vragen of problemen hebt, kan je hen altijd bereiken. We zien elkaar maar 1 keer per maand tijdens de teamvergadering – en dat is misschien wat weinig – maar je weet dat we in tijden van nood op elkaar kunnen rekenen.”

Bekijk alle getuigenissen